Gratis verzending in Nederland & België | Klantenbeoordeling 9,4/10 ☆☆☆☆

Bestelling & Levering

We zijn blij om onze klanten veel waarde en service te bieden. Daarom bieden we gratis verzending aan.

BEZORGING BINNEN NEDERLAND EN BELGIË

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd 

VERZEND INFORMATIE

LOCATIE

GESCHATTE VERZENDTIJD

Nederland

5-10 werkdagen

België

5-10 werkdagen

Europa overig
7-14 werkdagen
Buiten de EU
7-14 werkdagen

 

*Houd momenteel rekening met eventuele vertragingen in verband met het Coronavirus (COVID-19). Wij doen ons uiterste best om alle orders zo snel mogelijk te verwerken & verzenden. 

VERWERKING

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs. Alle bestellingen bevatten een track and trace van verzending tot levering. Allprogoods is niet verantwoordelijk voor vertragingen of bestellingen die naar onjuiste, ongeldige adressen of correcte adressen worden gestuurd. Het is altijd in ons belang om ervoor te zorgen dat je jouw pakket tijdig ontvangt en Allprogoods zal zoveel mogelijk helpen om een ​​ontbrekend pakket op te sporen. 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag ertussen staat.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger bij je aan de deur staat? Geen probleem, je ontvangt een kaartje in de bus met daarop een info-code en een link naar de website van het postbedrijf. Met deze code kun je de volgende aflevering poging van de bezorger zelf inplannen volgens bovenstaande tijdsvensters, zonder extra kosten! Dit geldt alleen voor de DHLFORYOU service van DHL.

De hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!Gratis Verzending in Nederland & België


Veilig betalen via o.a. iDEAL en Bancontact!


Niet tevreden? Geld terug