Gratis verzending in Nederland & België | Klantenbeoordeling 9,4/10 ☆☆☆☆

Retourneren

Allprogoods.nl biedt een volledige niet goed geld terugbetaling op onze producten als deze binnen 14 dagen worden geretourneerd in de originele, ongebruikte staat, inclusief verpakking. 

In de periode van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 30 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. 

Let bij het retourneren op het volgende:

 • De 30 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkel van Allprogoods.nl gekocht zijn.
 • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
 • Wij adviseren je, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping en een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.

Terugbetaling

  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden d.m.v. een bankoverschrijving of met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Allprogoods.nl (onderdeel van de JMT Commerce) mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of de consument heeft aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij JMT Commerce, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
  • De verzendkosten en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug.
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, worden de kosten voor het afmonteren van de fiets niet vergoed.

Mag je het artikel retourneren na gebruik?

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourprocedure

Je kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:
Wij adviseren, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het retourformulier en deze samen met een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.

Het retourformulier is te vinden via onderstaande link:
Retourformulier

Let op: de kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

 • voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals ondergoed, vershoudbakjes, kussens en dekbedden etc.
De hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!Gratis Verzending in Nederland & België


Veilig betalen via o.a. iDEAL en Bancontact!


Niet tevreden? Geld terug